Geweest

Muziekvereniging Constantia verhuist

In samenwerking met Persi Big Band en de Banolies

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Wij geven ons laatste concert op de vertrouwde locatie, wij verhuizen naar De Nobelaer! Constantia, Persi Big Band en de Banolies spelen verschillende muziekstukken, variërend van klassiek tot pop en rock.

Let op, er zijn twee toegangstarieven: €3,50 t/m 13 jaar en €7,50 vanaf 14 jaar.

Meer over de voorstelling

Constantia

Constantia is de enige echte muziekvereniging in Etten-Leur met harmoniebezetting. Zowel het Groot Orkest als het Klein Orkest van Constantia voeren tijdens dit concert verschillende muziekstukken op onder leiding van dirigente Arlette Zwaans. Muziekstukken zoals: Jurassic park, Viva la Vida, I Believe en Moment for Morricone.

Persi Big Band

Persi Swing Collective is een enthousiaste en energieke bigband uit Steenbergen (NB) van hoog niveau en staat bekend om haar afwisselende repertoire met dansbare en uitdagende arrangementen. Van swing tot funk en van latin tot soul!

Banolies

De Banolies spelen toegankelijke eigen muziek die is gestoeld op een mix Folk en Nederpop, fris en nieuw met een eigen geluid. Naast de bezetting in de basis van gitaren, basgitaar, toetsen en drums, voegen ze instrumenten toe als het past: denk aan accordeon, Hammond, meerstemmige zang….

Programma

Om 13:45 opent de zaal, het concert begint om 14:00 uur. In de eerste helft van het concert speelt Constantia met het groot en klein orkest verschillende muziekstukken. Na de pauze speelt Persi Big Band ongeveer tot half 5. Aan het eind van het concert is er een gezellige nazit in de foyer. Tijdens de nazit kan je een drankje drinken en genieten van live muziek verzorgd door de Banolies.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Indrukwekkend concert voor de hele familie!

zo 13 maart om 15:00
Lees meer

Og3ne

Sweet Harmony Tour

za 28 mei om 20:15
Lees meer