Muziekvereniging Constantia

Muziek

Muziekvereniging Constantia

CHIC: Classics

Constantia verzorgt een spectaculaire muzikale avond. De muziek die gespeeld wordt, kan in één woord worden samengevat: Classics! Klassiekers uit de popmuziek, films en licht klassieke muziek worden ten gehore gebracht door het groot orkest, onder leiding van de dirigente Arlette Zwaans.

za 30 november
20:15 De Justus

Prijs: € 16,50

Bestel nu

Over de voorstelling

De in 1882 opgerichte muziekvereniging Constantia geeft jaarlijks een groots concert in het thuishonk De Nobelaer. Met het jubileumconcert als try-out voor een avondvullende show, gaat de vereniging dergelijke shows verzorgen onder de naam CHIC, Constantia Harmonie In Concert. Dit jaar is de primeur en heeft het concert het thema classics. Constantia heeft de samenwerking opgezocht met de band Zoo on the Loose. Hiermee worden gitaren, zang en extra slagwerk toegevoegd aan het orkest.

Tijdens het concert komen klassiekers uit de popmuziek en films voorbij. Popklassiekers van Queen, Doe Maar, Billy Joel en ABBA worden gespeeld. Hans Zimmer en John Williams hebben veel nummers gecomponeerd voor films, ook deze vallen onder classics. Uit hun enorme repertoire spelen zij een aantal nummers. Uiteraard valt de (licht) klassieke muziek zoals Palladio ook in dit thema. En als verrassing zal ook muziek vanuit een classic game uitgevoerd worden.

Kortom, weer een geweldige muzikale avond vol klassieke hits.

Let op: Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje.

Onze aanbevelingen voor jou

A*Fever

A*Fever

The Ultimate ABBA Tribute (staconcert)

za 15 februari om 20:15
Lees meer
Iris Hond

Iris Hond

Dust Awakened By Dawn

za 5 oktober om 20:15
Lees meer
Poppodium: De Kinkels

Poppodium: De Kinkels

Staconcert

za 19 april om 21:00
Lees meer

Kies een taal