MM4Hands op piano

Spanish impressions and landscapes

Kapelconcert Bovendonk Hoeven
De twee Spaanse pianistes Marta Liébana en María Cano bespelen één vleugel met vier handen! Tijdens dit Kapelconcert brengt dit pianoduo een exotisch en schitterend programma Spanish impressions and landscapes.

zo 15 mei
15:00

Prijs: € 32,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

De twee Spaanse pianistes Marta Liébana en María Cano (piano vierhandig) brengen een exotisch en schitterend programma Spanish impressions and landscapes.

De titel verwijst naar het eerste werk van de dichter Federico García Lorca (1918), waarin hij zijn visie beschrijft over het populaire universum, het kleine en eenvoudige Andalusische thuisland. De gratie, de dans, de jondo en het volk (populair) worden een feest. Ze worden getoond met impressionistische en rigoureuze accenten die een licht, mysterieus en exotisch schilderij creëren. Een ode aan de Spaanse wortels gezien vanuit het poëtische en subtiele prisma van het Franse en Russische karakter. Een poëtisch gezang populair en tegelijk oorspronkelijk.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Maak er een compleet uitstapje van en geniet voor het concert van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Telefonisch reserveren kan via 0165 50 75 50.
Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Onze aanbevelingen voor jou

Kapelconcert Erasmus Trio

Een strakke drie-eenheid met een indrukwekkend gevoel voor melodie en nuance.

zo 7 november om 15:00
Lees meer

Ella van Poucke & Caspar Vos

Romantische klassiekers voor cello en piano

zo 28 november om 20:00
Lees meer

Pianiste Anna Federova

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

zo 6 februari om 15:00
Lees meer