Mijn man begrijpt me niet
Mijn man begrijpt me niet
Mijn man begrijpt me niet
Geweest

Cabaret

Mijn man begrijpt me niet

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

Een hilarische komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering.

Ladies Night

Ladies opgelet! Nodig je (schoon)moeder, tante, vriendin of zus uit en kom naar de 'Mijn man begrijpt me niet' Ladies Night. Voordat deze hilarische voorstelling begint zijn er een uur van tevoren stands aanwezig van verschillende ondernemers uit Etten-Leur en omgeving. Uiteraard met tassen, sieraden en nog veel meer waar je Ladies blij mee maakt. Bij binnenkomst ontvang je een drankje en tijdens de avond worden er leuke prijzen verloot! Een avond om niet te missen! 

De volgende standhouders zijn aanwezig:  Little gifts for little prices, Nibaliki, Dazzlegiftz, At home & heart, All your luck, Glaming Etten-LeurSTERKoaching, MieKado, Madhura bags, Clairejewels, Ladies Night Homeparties

 

Ladies Night

Meer over de voorstelling

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Een voorstelling met herkenbare situaties, bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.

www.mijnmanbegrijptmeniet.nl

"Hilarisch, herkenbaar en hartverwarmend" Margriet.nl

Theaterdiner

Om uw avondje uit compleet te maken, kunt u voorafgaand aan de Ladies Night en voorstelling genieten van een heerlijk menu bij onze buren van Lo Stivale of Het Witte Paard.

Lo Stivale serveert een heerlijk tweegangenmenu (hoofd- en nagerecht) voor € 17,50 per persoon:
Gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas ~ Tiramisú met gezouten karamel

De aanvang van het diner is tussen 17:30 en 18:00 uur, te reserveren via 076 501 7691 o.v.v. Ladies Night.

Het Witte Paard serveert een heerlijk tweegangenmenu voor € 22,50 per persoon. De aanvang van het diner is tussen 17:30 en 18:00 uur, vooraf te reserveren via deze pagina.

De medewerkers van beide restaurants zorgen ervoor dat u rond 19:00 uur klaar bent met het diner. Mooi op tijd voor de Ladies Night en de voorstelling.

Theaterdiner