Mijn gamende kind
Mijn gamende kind

Bibliotheek

Mijn gamende kind

door Koen Schobbers

Gamen. De #1 hobby van veel jongeren. De #1 opvoedkwestie voor veel ouders. Tijdens deze lezing vertelt Koen Schobbers, de eerste eSporter met een topsportstatus en oprichter van Parents of Play, over zijn ervaringen en helpt je op weg!

19:00 - 20:00 uur Lezing
20:00 - 20:30 uur Vragen
Deze lezing is gratis toegankelijk, na aanmelding

wo 8 november
19:00 De LizZ
Gratis entree

Meer over de lezing

Gamen. De #1 hobby van veel jongeren. De #1 opvoedkwestie voor veel ouders.

Hoe zit de gamingindustrie eigenlijk in elkaar en wat zijn de mogelijkheden in deze industrie? Hoe zorg je ervoor dat je gamende kind in een gezonden balans blijft met slaap, studie, sport, sociaal leven en het spelen van games? En hoe voorkom je frustraties over schermtijd en afspraken?

Koen Schobbers, oprichter van Parents of Play, geeft een presentatie over bovenstaande thema’s voor ouders én hun kinderen. Wie weet spelen jullie na deze avond samen wel een keer een online game!

Over Koen Schobbers
De carrière van Koen Schobbers begon in 2007 als eSporter in de game Trackmania. In 2017 werd hij de eerste eSporter met een topsportstatus en combineerde zo zijn studie geneeskunde met zijn eSports-carrière.
Koen is ook schrijver van het boek Mijn gamende kind en oprichter van Parents op Play, een bedrijf dat opvoeders helpt de relatie met gamende kinderen te herstellen, behouden of versterken.