Meneer Monster

Familie

Meneer Monster

Speelgoed (6+)

Ga mee naar een wereld waar speelgoed tot leven komt. Een avontuurlijke familievoorstelling waarin speelgoedfiguren ontdekken wie ze zijn.

wo 23 april
19:00 De Justus

Prijs: € 22,00

Bestel nu

Over de voorstelling

Welkom op de speelvloer van een 8-jarig kind: autootjes, action man, groene soldaatjes, een glitter-regenboog-eenhoorn, een dino, een my little pony fantasy castle, drie tanks en één barbie in nood. 

Het avontuur begint wanneer de ufo van Captain Spaceman een ruige landing maakt in een onbekend universum. Zijn missie? Het verkennen van deze nieuwe wereld waar hij binnenkort met zijn speelgoedvrienden gaat wonen. De chaos die hij daar aantreft, probeert hij met man en macht te ordenen. Maar daar zit het oorspronkelijke speelgoed niet op te wachten. 

Meneer Monster staat bekend om zijn avontuurlijke en interactieve familievoorstellingen. Het gezelschap maakt originele producties vol theater, muziek en visuele effecten. Eerdere hitvoorstellingen zijn Lucky Luuk, De Gruffalo, Over een kleine Mol… en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen. Winnaar van de Zilveren Krekel en de ZAPP theaterprijs.

Let op: je toegangsbewijs is exclusief pauzedrankje. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

De Kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin

De Musical (4+, try-out)

zo 1 september om 13:30
Lees meer
DE NEEhoorn

DE NEEhoorn

(7+, try-out)

za 14 december om 19:00
Lees meer
Een Nacht in de Efteling (try-out)

Een Nacht in de Efteling (try-out)

Patrick Martens e.a.

zo 8 december om 15:00
Lees meer

Kies een taal