Marlon Kicken
Geweest

Cabaret

Marlon Kicken

Draadloos

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon Kicken. Met zijn vierde show komt Marlon naar Etten-Leur om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen.

Meer over de voorstelling

Marlon is de rode draad weleens compleet kwijt. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Ben jij na de hilarische negentig minuten ook de draad kwijt, geen probleem! Dan heb je namelijk een hele leuke avond gehad. Maar als je het snapt, laat het dan weten en PLEASE HELP MARLON!

Marlon staat bekend om zijn geweldig relaxte stijl en interactie met zijn publiek. Hij neemt ieder publiek mee en bezorgt je een geweldige avond. 
Een show om gek van te worden... of om uit je dak te gaan van plezier!

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Kies een taal