Marlijn Zingt
Marlijn Zingt
Marlijn Zingt
Marlijn Zingt
Geweest

Lichte muziek

Marlijn Zingt

Marlijn Weerdenburg

11-11-2020 - Let op! In verband met de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) besloten om deze voorstelling te annuleren. Bezoekers met kaarten hebben inmiddels bericht ontvangen.

Een openhartige voorstelling waarin Marlijn zingt en vertelt over het moederschap en de ziekte van haar vader. Tussen de verhalen door zingt ze de mooiste Nederlandstalige songs geschreven door haar lievelingsmuzikanten zoals Paul de Munnik, Herman van Veen en Daniël Lohues.

Meer over de voorstelling

Marlijn Weerdenburg ken je misschien als tv-presentatrice (MolTalk, Het Voedselgevecht) en actrice (Danni Lowinski, Petticoat). Ze is veelzijdig maar haar hart gaat vooral sneller kloppen van muziek, theater en zingen. Met een eigen muzikaal theaterprogramma gaat haar droom in vervulling.

Samen met haar muzikale helden Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniël Lohues en Izaline Calister maakte zij nieuw repertoire dat resulteerde in prachtige, nieuwe Nederlandstalige muziek.

In de openhartige voorstelling Marlijn Zingt vertelt ze ook tussendoor over haar leven. Hoe het moederschap haar richting en kracht gaf bijvoorbeeld, en hoe de ziekte van haar vader haar hele wereld op z’n kop zette.

www.marlijnweerdenburg.com

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Kies een taal