Marlijn Weerdenburg
Geweest

Lichte muziek

Marlijn Weerdenburg

Mijn buik vol van de liefde

Marlijn Weerdenburg heeft een zeer bewogen jaar achter de rug. Samen met alle emoties resulteerde dit in een prachtig album, die ze deze avond ten gehore brengt, over de essentie van het leven.

Meer over deze voorstelling

Samen met haar band zingt Marlijn de longen uit haar lijf, maakt ze pijn bespreekbaar, maar deelt ze ook haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot, een voorstelling die gaat over de essentie van het leven.

2021 was een bewogen jaar in het persoonlijke leven van Marlijn. Ze verloor haar moeder terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. De grote  gebeurtenissen, met alle emotie die deze met zich meebrengen, resulteerden in een prachtig nieuw album. De nummers hierop zijn het geluid van haar leven, het leven op het scherpst van de snede. Laat je meevoeren.

 

Marlijn speelt momenteel de hoofdrol in de musical Diana en Zonen. Daarnaast is ze te zien als presentatrice van het populaire Moltalk. Deze duizendpoot, brengt in 2022 haar album SAMEN uit. Ze schreef hiervoor met Paul de Munnik, Bertolf en Izaline Calister.

Kies een taal