Mastreechter Staar

Mastreechter Staar

Wie Sjoen os Limburg

Laat je verrassen met muziek en een sfeer die kenmerkend is voor het prachtige Limburg! Zowel bekende als minder bekende werken uit opera, operette en musical worden ten gehore gebracht door de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar!

zo 27 november
15:00 De Justus

Prijs: € 28,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Het beste van twee werelden! Op zondagmiddag trakteren de mannen van de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar u op geheel eigen wijze: je hoort en ziet bekende maar ook minder bekende en toch verrassende werken uit opera, operette en musical. En je wordt verrast met muziek en een sfeer die kenmerkend is voor de zuidelijkste provincie van ons land: de historie, het dialect, het bourgondische… het komt allemaal aan bod. Eigenlijk hoef je dit jaar niet meer naar Limburg te komen, Limburg komt immers naar jou toe! En óók aan de inwendige mens wordt op een heel speciale manier gedacht! Hoe? Laat je zich verrassen!

Anno 2022 heeft ‘De Staar’ weer een uitstraling als vanouds: een enthousiaste groep zangers, een sprankelende dirigent, een virtuoos aan de vleugel en topsolisten verrassen met een gevarieerd en boeiend concert. Wij zeggen: om in het Limburgs af te sluiten: Sjevraoje gegarandeerd!

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883, en geniet faam door haar vele optredens in binnen- en buitenland, de grote collectie grammofoonplaten en cd’s, haar bronzen klank (we vertellen daar meer over in dit concert), en optredens met grote namen uit de muziekwereld, zoals André Rieu’s Johan Strauss orkest.

Onze aanbevelingen voor jou

Je kunt me gerust een geheim vertellen

Je kunt me gerust een geheim vertellen

Matzer Theaterproducties

wo 21 september om 20:30
Lees meer
Simone Kleinsma

Simone Kleinsma

VERDER

do 3 november om 20:15
Lees meer
SYA

SYA

A Bright Starry Night

zo 11 december om 14:30
Lees meer