Maartje & Kine

Cabaret

Maartje & Kine

SNEEUWBEESTEN

Maartje en Kine verspreiden de ‘julehygge’ (kerstgezelligheid) uit Kines thuisland Noorwegen over heel Nederland. Verwacht een winters revue-spektakel propvol sinistere sprookjes, inheemse goden, nostalgie en bizarre midwinterrituelen. 

vr 13 december
20:15 De Justus

Prijs: € 25,00

Bestel nu

Kerstgezelligheid 

‘Julehygge’ (spreek uit: joéh-le-húú-gèh) is meer dan gezelligheid. Het is het diepgevoelde verlangen naar saamhorigheid, plezier en troost in de donkere dagen. Samen met lokale koren wordt SNEEUWBEESTEN een midwinters lichtfeest dat je probleemloos door de donkerste dagen heen trekt.

All I want for Christmas is…. Maartje en Kine

Maartje en Kine blinken uit in de combinatie van klassieke en hypermoderne muziek. Zij houden evenveel van Franz Schubert als van Frans Bauer. Ze zijn dol op Mariah Carey en de rituele samenzang van de boventoon-zingende Mongolen. Samen spelen ze meer dan twintig instrumenten, waaronder de banjo, viool, piano, accordeon, balalaika, zingende zaag, autoharp en neusfluit. Kom alvast in de feeststemming met deze betoverende voorstelling. 

"“Een gezellige en knusse kerstavond bij Maartje & Kine (..) met een exposé in meerdere delen over de mondiale rituelen bij het vieren van het Feest van het Licht in het midden van de winter.” " Theaterkrant

Onze aanbevelingen voor jou

Anne Neuteboom

Anne Neuteboom

En dan nu Anne Neuteboom (try-out)

za 9 november om 20:30
Lees meer
Iris Rulkens

Iris Rulkens

Hier is Iris Live

wo 20 november om 20:15
Lees meer
Joey & Dave

Joey & Dave

Stille oorlog

vr 11 april om 20:30
Lees meer

Kies een taal