Maartje & Kine
Maartje & Kine
Maartje & Kine
Maartje & Kine
Maartje & Kine

Maartje & Kine

Hoge Noot

Waarom maken mensen muziek? Dat vragen Maartje & Kine zich nou ook af! Het duo suist moeiteloos door alle soorten muziek, van klassiek naar modern en van opera naar jodel-rap. Op zoek naar het antwoord, met Hoge Noot.

do 9 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Meer over deze voorstelling

Het concert begint. Je kan een speld horen vallen. Dan klinken eindelijk de eerste tonen. La musique est magnifique. Met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil. Bach transformeert via Mexican Hat Dance tot Michael Jackson. Beuken, rocken, zweten: Maartje & Kine zijn bezeten. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker!
 
In Hoge Noot vragen Maartje & Kine zich af waarom mensen muziek maken. Daarbij suizen deze twee multi-instrumentalisten moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar electro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat! Wanneer de nood het hoogst is, is de muziek nabij. 

Maartje & Kine trekken sinds enige jaren door Nederland met hun humoristisch-virtuoze theatershows. Je kunt ze kennen van de NTR-documentaire Maartje & Kine Buigen Niet - over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd, de Miniconcerten voor Alleenstaanden, hun optredens bij Khalid & Sophie, Opium op Oerol, Podium Witteman, Lowlands, Zwarte Cross en Concert at Sea. 

"De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor."
Theaterkrant
"Zowel tweestemmig als harmonieus in vocale vertolkingen zijn ze flonkerend bedreven op diverse instrumenten, de viool en de vleugel, een blokfluitje, de banjo, accordeon en basbalalaika." Jacques D’Ancona

Onze aanbevelingen voor jou

Beth & Flo

Beth & Flo

Niet wat je denkt

do 19 januari om 20:30
Lees meer
Karin Bloemen & Cor Bakker

Karin Bloemen & Cor Bakker

Waar waren we gebleven…

do 20 april om 20:15
Lees meer