Geweest

Maartje en Kine

Hoge Noot

Let op! Geannuleerd
16-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 5 april a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.

Maartje & Kine - Jodele-ie-Jodel-EHBO - Opium op Oerol

Meer over de voorstelling

Maartje & Kine combineren alles met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Hoge Noot is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, 

Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de Groninger Rhapsody, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

www.maartjeenkine.nl

"De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor"
Theaterkrant
"Verfrissende muzikale comedy"
Leeuwarder Courant