Geweest

Louise Korthals

Alles is er

Let op! Geannuleerd
24-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 mei a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Winnaar van de cabaretprijs Poelifinario in de categorie engagement! In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?

Meer over de voorstelling

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Samen met Dolf Jansen maakte ze in 2017 een oudejaarsconference. Alles is er is haar derde programma en werd unaniem lovend ontvangen.

In september 2019 werd de voorstelling bekroond met de Poelifinario. Louise Korthals won deze cabaretprijs in de categorie engagement, voor voorstellingen die worden gekenmerkt door persoonlijke en/of maatschappelijke betrokkenheid. Uit het juryrapport: "Haar spel is minstens zo imponerend als de inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert."

www.louisekorthals.nl

"Wat een kracht, wat een oer (…) een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort."
De Telegraaf
"Louise Korthals raakt alles" Theaterkrant
"... natuurlijke flair en een groot zangtalent, waarmee ze je gemakkelijk inpakt."
Trouw