Geweest

Livestream Carnavalsvoorlezen

Voorlezen met muziek

Trek de mooiste carnavalskostuums van jouw kids uit de kast want op vrijdag 12 februari is Voorlezen met Muziek helemaal in carnavalssfeer! Vanuit de Kleine Zaal lezen Kirsten en Pieter voor uit De grote verkleedpartij. Alle peuters en kleuters kunnen thuis, bij de opvang óf in de klas kijken, luisteren en lekker meezingen of hossen.

Ook deze editie van Voorlezen met Muziek vindt via een livestream plaats op onze Facebook-pagina. Maar dit keer kan er online publiek bij zijn! Je kijkt vanuit huis maar bent er tóch een beetje bij en tijdens het voorlezen ben je samen met het andere publiek te zien op de achtergrond. Kom je liever niet in beeld dan kan je de livestream net zoals anders gewoon bekijken op onze Facebook-pagina.

Wil je samen met je kind(eren) in beeld als thuispubliek?
Reserveer dan voor donderdag 11 februari 12:00 uur een virtueel ticket* via onderstaande bestelbutton. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 12 februari om 09:00 uur een e-mail met daarin de link voor de livestream via Zoom (je hebt hiervoor een laptop, desktop of tablet met camera nodig). Met de link kom je in de virtuele omgeving* van het thuispubliek.

* Door het virtuele bezoek aan deze voorleessessie stem je in met deze beeld- en geluidsopnamen (en de uitzending/publicatie daarvan) en draag je voor zover nodig zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen alle rechten op de opnamen van diens deelname, inclusief de auteurs- en naburige rechten, in hun meest ruime omvang over aan Nieuwe Nobelaer om zo Nieuwe Nobelaer in de gelegenheid te stellen de opnamen nu en in de toekomst onbeperkt te gebruiken op o.a. haar website en socialmediakanalen. De gegeven toestemming voor uitzending/publicatie wordt gegeven zonder aanvullende voorwaarden en ziet ook op personen c.q. de omgeving die met het virtuele bezoek tevens in beeld komen.