Libero Strijkorkest en Sarah Kapustin
Libero Strijkorkest en Sarah Kapustin
Libero Strijkorkest en Sarah Kapustin
Libero Strijkorkest en Sarah Kapustin
Geweest

Libero Strijkorkest en Sarah Kapustin

Kapelconcert Saint Louis Oudenbosch

Let op! Geannuleerd

29-03-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Het Libero strijkorkest is een bruisend en aanstekelijk ensemble dat in snel tempo de kleine concertzalen van Nederland aan het veroveren is. Dit kapelconcert spelen zij met soliste Sarah Kapustin.

Meer over de voorstelling

Het Libero strijkorkest onderscheidt zich met jeugdig enthousiasme, uitbundige energie, hoogwaardig uitvoeringsniveau en een moderne manier van spelen: uit het hoofd. De naam Libero (vrij) staat voor deze bijzondere keuze: alles wordt uitgevoerd zonder bladmuziek en zonder dirigent. Die speelstijl maakt hen vrij en ongedwongen, en meer een kamermuziekensemble dan een traditioneel orkest. Die vrijheid verbetert ook de kwaliteit van het samenspel en het contact: zowel tussen de musici onderling, als ook tussen musici en publiek.

Zij spelen De vier jaargetijden van Antonio Vivaldi als voorproefje op de luisterlezing. Ook spelen zij Cuatro estaciones portenas (1965-1970) van Astor Piazzolla voor strijkorkest en viool solo met Sarah Kapustin.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Maak er een compleet uitstapje van en geniet voor het concert van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Telefonisch reserveren kan via 0165 50 75 50.
Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.