Libero Strijkorkest
Libero Strijkorkest
Geweest

Klassieke muziek

Libero Strijkorkest

Metamorfosen theaterconcert

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

Metamorfosen is een theaterconcert voorstelling van het Libero Strijkorkest in samenwerking met danseres en choreograaf Aya Misaki op muziek van oa. Richard Strauss (de Metamorfosen) en Mendelssohn (strijksymfonie no. 10).

Meer over dit concert

Het Libero strijkorkest is een bruisend en aanstekelijk ensemble dat in snel tempo de kleine concertzalen van Nederland verovert. Het orkest onderscheidt zich met jeugdig enthousiasme, uitbundige energie, hoogwaardig uitvoeringsniveau en een moderne manier van spelen: uit het hoofd. De naam Libero (vrij) staat voor deze bijzondere keuze: alles wordt uitgevoerd zonder bladmuziek en zonder dirigent. Die speelstijl maakt hen vrij en ongedwongen, en meer een kamermuziekensemble dan een traditioneel orkest. 

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Kies een taal