Lavinia Meijer

Muziek

Lavinia Meijer

Untitled 3

Een muzikaal museum, zo noemt Lavinia Meijer haar levenswerk UNTITLED. Inmiddels is ze toe aan haar derde deel en doet ze ook Etten-Leur aan. Geniet van prachtig harpspel en de integere persoonlijkheid van Lavinia Meijer. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

zo 7 april
15:00 De Justus

Prijs: € 24,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

De overkoepelende vraag van de serie UNTITLED blijft "in welke stijlperiode leven we nu, hoe zullen we deze tijd over pakweg 100 jaar noemen?" Voor deze editie heeft ze enkele cabaretiers gevraagd haar van input te voorzien, waaronder Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp en Theo Maassen. Haar muziek is de bindende factor en het geheel wordt als een ‘one woman show’ gebracht. Verschillende beeldend kunstenaars zullen er aansprekende projecties bij maken. Lavinia Meijer blaast, op zoek naar de antwoorden, de harpmuziek eigenhandig nieuw leven in.

Harpiste Lavinia Meijer is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Met het meerdelige UNTITLED bouwt ze aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken, waarbij ze haar muziek verbindt met persoonlijke ervaringen en ontdekkingen in een combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities.

Onze aanbevelingen voor jou

Red Limo Quartet

Red Limo Quartet

An offbeat Movie Night

zo 14 april om 15:00
Lees meer
Belle Perez

Belle Perez

Diferente

za 20 april om 20:15
Lees meer