Geweest

Kunstexpositie

In De Nobelaer bevinden zich nog honderden kunstwerken van de vroegere kunstuitleen. De kunstwerken die niet mee verhuizen, worden nu voor een mooie prijs aangeboden. Uit al deze werken is een selectie gemaakt van mooie uitblinkers, die worden tentoongesteld. Uiteraard zijn deze werken ook te koop.

Let op! Dit evenement kun je alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Op vrijdag 19 november van 16:00 - 18:00 uur en op zaterdag 20 november van 10:00 - 14:00 uur kun je schitterende kunstwerken komen bewonderen bij De Nobelaer. Uit alle schilderijen is een selectie gemaakt. Deze bijzondere kunstwerken worden geëxposeerd in de Rabobank Foyer en voor een schappelijke prijs aangeboden. De kunstexpositie is gratis toegankelijk. 

Kan je niet wachten? Of ben je verhinderd? Geen probleem. Geïnteresseerden zijn welkom bij de previewmiddagen op woensdag 17 en donderdag 18 november van 13:00 – 17:00 uur. Tijdens deze kijkmiddagen is het nemen van opties op de werken mogelijk.

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus kan er enkel met pin betaald worden. Uiteraard zal er volgens de maatregelen toegang worden geboden aan geïnteresseerden.

Goed doel

De opbrengst van de kunstexpositie wordt besteed aan een goed doel. Namelijk het realiseren van een kunstwerk, ontworpen door de destijds 10-jarige Bas Geerts, welke een markante plek zal krijgen op het buitenterrein van De Nobelaer bij het nieuwe gebouw.