Geweest

Klapstoelcabaret

Thijs van de Meeberg en Anne Neuteboom

Nieuwe Nobelaer presenteert klapstoelcabaret. Deze nieuwe vorm van stand-up comedy is dé ideale ‘coronaproof’-theatervoorstelling: publiek mag een eigen klapstoel meenemen of neemt plaats op stoelen die op 1.5 meter uit elkaar gezet worden. Eindelijk weer even live genieten van een avondje cabaret waarbij de gulle lach mag regeren.

Wordt op deze avond verrast door twee optredens van Anne Neuteboom en Thijs van de Meeberg.

Meer over de voorstelling

In de tweede editie van Klapstoelcabaret is het podium voor Anne Neuteboom en Thijs van de Meeberg. Beide talenten waren in seizoen 2018-2019 al te zien in onze Kleine Zaal.

Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), het regent sterren in haar recensies en ze werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar laatste voorstelling Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer verkozen tot één van de beste programma’s van het jaar.

Thijs van de Meeberg won de jury- en publieksprijs van het Leidsch Cabaret Festival in 2015 en in 2018 het Stijgend Applaus Stipendium. Samen met Remy Evers vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge light’ en Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft’.

Voor deze voorstelling zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Kaarten zijn alleen online te bestellen.

Let op: uw toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.