Geweest

Klapstoelcabaret

Vlamousse en Pieter Verelst

Nieuwe Nobelaer presenteert klapstoelcabaret. Deze nieuwe vorm van stand-up comedy is dé ideale ‘coronaproof’-theatervoorstelling: publiek mag een eigen klapstoel meenemen of neemt plaats op stoelen die op 1.5 meter uit elkaar gezet worden. Eindelijk weer even live genieten van een avondje cabaret waarbij de gulle lach mag regeren.

Wordt op deze avond verrast door twee optredens van Vlamousse en Pieter Verelst.

Meer over de voorstelling

De eerste editie van Klapstoelcabaret wordt afgetrapt met optredens van Vlamousse en Pieter Verelst.

Vlamousse staat voor Brigitte van Bakel en Maya van As. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen aan de hand daarvan als ‘schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes’. Vlamousse benoemt totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.

De Vlaamse cabaretier Pieter Verelst studeerde in 2014 af aan de Toneelafdeling van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Voor zijn debuutvoorstelling Mijn broer en ik won hij zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival (2014) én het befaamde Camerettenfestival (2016). Zijn tweede voorstelling Amai (2019) kreeg uitmuntende recensies in De Standaard en Het Nieuwsblad. Deze Vlaming zal u aangenaam verrassen met zijn typische humor en muzikale vondsten.

Voor deze voorstelling zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Kaarten zijn alleen online te bestellen.

Let op: uw toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.