Kiki Schippers

Meer

Ze wordt ook wel de Adèle van de Lage Landen genoemd: Kiki Schippers! Met haar avondvullende solovoorstelling MEER komt ze naar De Nobelaer en blaast ze je omver met niets meer en niets minder dan een piano, een gitaar en haar dijk van een stem.

do 8 december
20:30 Kleine Zaal

Prijs: € 19,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Over Kiki Schippers
Met haar scherpe pen bijt ze zich vast in de actualiteit met satire voor radioprogramma Spijkers met Koppen en columns en frisse liedjes voor televisieprogramma's als De Vooravond. Ze werd in vijf jaar tijd vier keer genomineerd voor het beste theaterlied en won de Annie M.G. Schmidtprijs met Er spoelen mensen aan.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

"Schippers' liedjes variëren van teer tot ruig en van cabaretesk tot ontroerend, altijd zorgvuldig geformuleerd en welluidend gezonden" NRC Handelsblad
"Schippers trakteert haar publiek op muzikale pareltjes ... Oprecht, kwetsbaar en breekbaar" De Telegraaf
"De Adèle van de Lage Landen" Frits Spits