Kerst met Papagena

Muziek

Kerst met Papagena

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

De a capella zanggroep Papagena is opgericht om de rijkdom aan muziek, speciaal geschreven voor vrouwenstemmen, te verkennen. Geen rekwisieten, microfoons of gimmicks, slechts vijf verbluffende stemmen: Imogen Russell, Lizzie Drury, Suzzie Vango, Shivani Rattan & Sarah Tenant-Flowers.

za 7 december
20:00 Kapel van Bovendonk

Prijs: € 32,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Papagena plaatst klassiek repertoire naast traditionele folk, middeleeuwse en hedendaagse muziek en creëert programma's die negen eeuwen kunnen bestrijken. Van de 12e-eeuwse abdis Hildegard van Bingen tot Joni Mitchell, van hymnen en zangerige ballads tot Noorse slaapliedjes en van Purcell tot Katy Perry. Papagena schrijft en arrangeert een deel van zijn eigen materiaal en geeft ook opdracht voor nieuwe arrangementen en stukken van een eclectisch scala aan componisten. 

De groep heeft uitgebreid door Groot-Brittannië getoerd en optredens gegeven op muziekfestivals en evenementen. Papagena heeft twee opnamen uitgebracht, waarvan de laatste, Hush!, werd uitgebracht in het voorjaar van 2020 en het vorige album The Darkest Midnight bereikte nummer één in de Amazon-downloadlijsten.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk, Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Onze aanbevelingen voor jou

ADAM Quartet

ADAM Quartet

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

vr 24 januari om 20:00
Lees meer
Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

zo 23 maart om 15:00
Lees meer
Pianiste Anna Fedorova

Pianiste Anna Fedorova

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

zo 25 mei om 15:00
Lees meer

Kies een taal