K-Pop workshop
K-Pop workshop
K-Pop workshop

Kunsteducatie

K-Pop workshop

Duik in de wereld van K-Pop dans

Na het succes in de kerstvakantie is Lukas terug met de K-Pop workshop.

Ben jij klaar om te shinen op de dansvloer en de moves te leren van jouw favoriete K-Pop hits? 🕺💃 Doe mee met onze exclusieve K-Pop workshop door Lukas bij De Nobelaer en laat de K-Pop magie beginnen!

In deze workshop van een uur gaan we aan de slag met een choreografie van een bekend K-Pop nummer! Je leert wat K-Pop anders maakt van andere stijlen en je leert te performen als een echte idol. K-Pop komt uit Zuid-Korea en is eigenlijk een mix van een heleboel stijlen. Iets waar K-Pop om bekend staat zijn de strakke choreografieën en hoge kwaliteit van muziekvideo’s. De workshop is voor beginners en gevorderden. Iedereen is welkom!

Groep 1 (8 t/m 12 jaar): 09:45 - 10:45 uur
Groep 2 (13 t/m 15 jaar): 11:00 - 12:00 uur

wo 24 april
09:45 De Pirouette

Prijs: € 5,00

Bestel nu
wo 24 april
11:00 De Pirouette

Prijs: € 5,00

Bestel nu

Meer over de workshop

Over K-Pop

K-pop (afkorting voor Koreaanse pop(muziek)) is een muziekgenre uit Zuid-Korea, dat uit een mix van verschillende muziekstijlen bestaat, zoals hiphop- en popmuziek. Daarnaast is K-pop ook een subcultuur. Artiesten die dit genre op de kaart hebben gezet zijn PSY (Gangnam Style) en BTS (Dynamite). 

Over Lukas

Lukas de Vries begon in 2018 met dansen en studeerde van 2020 tot 2023 aan MBO Dans Zuidwest. Hier leerde hij diverse dansstijlen en kreeg hij de kans om stage te lopen in Zuid-Korea. Hier danste hij bij YGX Dance Academy en 1MILLION DANCE STUDIO. 
Nu geeft hij les aan diverse leeftijdsgroepen, waar hij geniet van mensen iets aan te leren en hen te zien groeien! 

Kies een taal