Juf Roos (2+)

Juf Roos gaat op avontuur

Wegens het overweldigende succes komt Juf Roos terug naar Etten-Leur met een nieuwe theatershow. In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur, zingen veel bekende liedjes en de kinderen zingen en doen volop mee!

zo 29 mei
14:00 Zaal 1

Prijs: € 17,50

Bestel nu
zo 29 mei
16:00 Zaal 1

Prijs: € 17,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes.   
In de nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan, maar dan gebeurt er iets ergs met de molen. De twee doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Ze reizen zelfs met een zeilboot af naar Zuid-Laren. Lukt het Gijs en Juf Roos om de klus te klaren? Zing, doe mee en beleef deze gezinsvoorstelling met Juf Roos en Gijs. 

Neem een tekening mee!
Juf Roos en Gijs vragen je om thuis voorafgaand aan de voorstelling een tekening te maken. Deze wordt dan in de voorstelling gebruikt. 

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

Ernst en Bobbie weten het niet meer

za 14 mei om 14:00
Lees meer

Het Zwanenmeer

Charkov City Opera & Ballet

za 16 april om 19:00
Lees meer

Jokie en Jet (2+)

Reizen is een feestje!

zo 8 mei om 11:00
Lees meer