Jubileumconcert – Lisa Jacobs & The String Soloists
Jubileumconcert – Lisa Jacobs & The String Soloists
Jubileumconcert – Lisa Jacobs & The String Soloists
Jubileumconcert – Lisa Jacobs & The String Soloists
Geweest

Jubileumconcert – Lisa Jacobs & The String Soloists

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

Lisa Jacobs (1985) is een van de vertegenwoordigers van een zeer succesvolle Nederlandse vioolgeneratie. Met haar ensemble The String Soloists brengt ze een gevarieerd programma. Het dynamische strijkersensemble werkt zonder dirigent waarmee het zich onderscheidt van de mainstream kamerorkesten.

Meer over de voorstelling

Al vijf jaar worden bij de Kapelconcerten musici met een wereldreputatie ontvangen in een bijzondere ambiance, voor echte muzikale fijnproevers. Speciaal voor het jubileumconcert zien we een bekend ensemble terug! Zondagmiddag 24 april 2022 ontmoeten we Lisa Jacobs & The String Soloists.

The String Soloists, een dynamisch internationaal strijkersensemble, bestaat uit 12 strijkers die concerteren onder de bezielende leiding van violiste Lisa Jacobs. De keuze zonder dirigent te spelen vergt een grote inzet van alle musici afzonderlijk. Het ensemble bestaat dan ook uitsluitend uit musici die naast hun betrokkenheid bij The String Soloists allen actief deelnemen aan het internationale muziekleven als kamermusicus of als solist. De individuele solistische kwaliteiten van de musici staan garant voor spetterende performances en hun optredens worden daarnaast getypeerd door hun technische perfectie en meeslepende muzikaliteit. Sinds hun oprichting in 2015 heeft het ensemble reeds opgetreden in alle grote concertzalen van Nederland en maakten zij tournees door heel Europa.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Maak er een compleet uitstapje van en geniet voor het concert van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Telefonisch reserveren kan via 0165 50 75 50.
Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.