Jon van Eerd

Jon van Eerd

Zo vader, zo zoon (try-out)

Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, dienen zich weer aan in het leven van Harrie Vermeulen. Want hoe zorg je er nou voor dat zoonlief de lieve vrouw die jij voor hem op het oog hebt aan de haak slaat, in plaats van een vervelende haaibaai?

vr 28 oktober
20:15 De Justus

Prijs: € 29,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Harrie Vermeulen is er weer. En hoe! Harrie woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Harrie besluit hier een stokje voor te steken. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog. Hij bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude, vertrouwde vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om hun plan te laten slagen; vervelende haaibaai de laan uit, Harrie kan bij zijn zoon blijven wonen en junior wordt zielsgelukkig met de liefste vrouw van de wereld.
Maar die route blijkt niet zonder drempels, hordes, stoplichten, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Onze aanbevelingen voor jou

Christel de Laat

Christel de Laat

Hoe dan?! (reprise)

vr 13 januari om 20:15
Lees meer
Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

vr 12 mei om 20:15
Lees meer
Tis hier geen hotel

Tis hier geen hotel

Deel 2

do 23 maart om 20:15
Lees meer