Jochen Otten

Jochen Otten

Zijn stinkende best

Een generatie die veel te hoge verwachtingen heeft en belachelijke eisen stelt. En tot die generatie behoort Jochen Otten ook. Dus nu zal hij zijn stinkende best gaan doen om die bubbel door te prikken.

do 15 december
20:15 De Justus

Prijs: € 17,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

De Tilburgse Jochen Otten kijkt in dit programma naar zichzelf en zijn eigen generatie. Een generatie die het moeilijk heeft met het niet kunnen inlossen van de veel te hoge verwachtingen en de belachelijke eisen die ze stelt aan het leven. Generatie nix. De patatgerenatie. Een generatie die de scheefgroei niet wil zien, en denkt dat ze overal recht op heeft. Jochen zal zijn stinkende best doen om die bubbel door te prikken.
Zijn stinkende best is een programma waarin Jochen Otten de meest hilarische en treffende stukken uit zijn oeuvre verzameld heeft. Tijdloze grappen, die een nieuwe plek vinden in een verhandeling over het falen van deze tijd. De mens is een soort wensmachine geworden die elke dag zijn eigen tekort schept door te veel te willen! 

Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Verder duikt Jochen als acteur op in de films en serie Mees Kees, en speelt hij rollen in o.a. Het Klokhuis en Belladonna’s. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen en hij was radiocolumnist voor de BarryPafShow op 100% NL.

"Een onafgebroken stroom aan goed materiaal" Theaterkrant
"Tomeloze energie […] grove grappen en gelukkig een flinke dosis zelfspot" Brabants Dagblad
"Een heerlijk avondje cabaret. Voor je het weet is de anderhalf uur durende show om" I Love Theater

Onze aanbevelingen voor jou

Pieter Verelst

Pieter Verelst

Ten Aarzel (try-out)

wo 26 oktober om 20:30
Lees meer
Fuad Hassen

Fuad Hassen

Vogelvrij

vr 21 oktober om 20:30
Lees meer
Steven Brunswijk

Steven Brunswijk

Alleen Brabanders, geen Nederlanders

do 2 februari om 20:15
Lees meer