Jochen Otten
Geweest

Cabaret

Jochen Otten

Opgekropt staat netjes

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Check. Check. Check. Geen ruimte innemen. Over je heen laten lopen. Eigen mening inslikken. In Opgekropt staat netjes legt cabaretier Jochen Otten uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. 

Meer over de voorstelling

Dat dingen opkroppen niet goed is, weten we allemaal. Maar of meteen zeggen wat je denkt en tonen wat je voelt nou de juiste oplossing is? Niemand zit te wachten op een samenleving waar de beleefdheid terrein verliest, de tenen langer worden, de lontjes korter, en agressie meer de regel is dan uitzondering.

Jochen wringt zich, in zijn poging niet langer de goede vrede te bewaren, in lachwekkende bochten. Het is tijd om niet langer dingen op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat wel. 

Over Jochen Otten: 
Al meer dan 10 jaar is Jochen Otten een van de vaste comedians van het tonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek kent hem van het succesvolle sketchprogramma Sluipschutters, goed voor meer dan 500 miljoen views op YouTube. Verder speelt Jochen rollen in Mees Kees en Klokhuis. Daarnaast schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met koppen

De pers over zijn eerdere voorstelling Trooster:

“IJzersterke stand-up over keiharde emotie.” – Theaterkrant ★★★★

“Jochen Otten kan mooi verhalen vertellen, een tragische sfeer neerzetten en dit overladen met gitzwarte humor.”- Theater.nl

“Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.” – Cabaret.nl ★★★★

“Een doordacht en doortimmerd programma!” – Het Parool 

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

"Zijn timing is goed en met zijn beweeglijke lijf en mimiek houdt hij de aandacht feilloos gevangen" Brabants Dagblad
"Een onafgebroken stroom aan goed materiaal" Theaterkrant
"Tomeloze energie […] grove grappen en gelukkig een flinke dosis zelfspot" Brabants Dagblad

Kies een taal