Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Muziek

Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

Om jonge getalenteerde muzikanten kennis te laten maken met orkestrepertoire en het vak van orkestmusicus is in 2013 het Young Talent Orchestra (YTO) opgericht. Onder leiding van Mikhail Zemtsov speelt het YTO gevarieerde programma’s waarbij regelmatig jonge toptalenten als solist optreden.

zo 23 maart
15:00 Kapel van Bovendonk

Prijs: € 32,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Het orkest speelt ongeveer tien concerten per jaar. Er worden gevarieerde programma’s uitgevoerd - van Barok tot 21ste eeuw. Jonge toptalenten treden als solist met het orkest op. In 2017 won het orkest de eerste prijs bij het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt (België) en in 2018 de tweede prijs én de publieksprijs bij het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten. In het voorprogramma spelen Preludio en Intermezzo. 

Een echt familieconcert; kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene. Voor kinderen hoeft geen aparte ticket te worden gekocht.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk, Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Onze aanbevelingen voor jou

Iris Hond

Iris Hond

Dust Awakened By Dawn

za 5 oktober om 20:15
Lees meer
Luca Warmer

Luca Warmer

Oh my jazz

di 17 december om 15:00
Lees meer
Pianiste Anna Fedorova

Pianiste Anna Fedorova

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

zo 25 mei om 15:00
Lees meer

Kies een taal