Jeroen Kramer en Dieuwertje Blok
Geweest

Familie

Jeroen Kramer en Dieuwertje Blok

De Prins van Oranje (7+)

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

In het spannende theatersprookje De Prins van Oranje gaan Dieuwertje Blok en Jeroen kramer, die je vast kent van televisie, op zoek naar prinsen en sinaasappels.

Meer over de voorstelling

Bestaan er prinsen die in sinaasappels leven?
Wat moet je doen om die te bevrijden?
En is zo'n prins dan oranje?
Hoe lukt dat de zeer eigenwijze prinses Aya?
Een prins zonder zwaard, maar met een taart?

Het sprookje De Prins van Oranje speelt zich af in een ver land en gaat over reizen en thuiskomen, list en bedrog, en over verliezen en winnen. En zoals dat bij een sprookje gaat over... de liefde! 

Dieuwertje Blok vertelt en Jeroen Kramer zing. Het duo ontvouwt de wonderlijke geschiedenis van de dappere prinses en haar prins van Oranje, die zover we weten geen familie is van onze koning...

In het najaar van 2021 verschijnen tevens het gelijknamige, fraai geïllustreerde leesboek én luisterboek De Prins van Oranje bij uitgeverij Rubinstein.

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

www.deprinsvanoranje.eu

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Maak je eigen kroon!

Print de kroon, zet hem in elkaar en versieren maar.
Doe de kroon op tijdens de voorstelling en voel je een echte Prins van Oranje!

   

Kies een taal