Jeroen Kant

Water

Geïnspireerd door zijn nieuwe leven en het leven om hem heen, maakte 'onze' Jeroen Kant zijn nieuwe album Water. Alles geschreven en opgenomen ver weg van de stad.

vr 20 mei
20:30 Zaal 3

Prijs: € 15,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Hij zei de huur van zijn woning op en knapte een oude lekkende roestbak van een boot op. In de Biesbosch schreef hij zijn nieuwe album Water. Geniet van een avond heerlijke Nederlandstalige liedjes!

Jeroen Kant is een eigenzinnige en grillige zanger/gitarist/liedjessmid. Hij volgt altijd zijn muzikale hart en zelden is dat de weg van de minste weerstand. Dat heeft hem inmiddels een aardig rijtje bijzondere albums vol Nederlandstalige liedjes opgeleverd. Een oeuvre dat zich uitstrekt van intieme kleinkunst-pareltjes tot aan stomende bluesgrooves. Zijn sound is rauw en organisch, authentiek, uitgesproken en eigen. De inspiratie haalt hij voornamelijk uit de rijke blues, roots en rocktraditie.

Jeroen Kant is winnaar van de Vlaamse Nekka-prijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van De Grote Prijs Van Nederland 2011. Deed in 2013 mee aan De Beste Singer Songwriter Van Nederland, speelde theater- en clubtours en festivals als Zwarte Cross, Mañana Mañan, Into The Great Wide Open en Theaterfestival Boulevard.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Dana Winner

One Moment

za 9 april om 20:15
Lees meer

Like U2

U2 - The Dutch Connection

vr 29 april om 20:15
Lees meer

Neil Diamond Memories Band

A Legend in Concert

vr 3 juni om 20:15
Lees meer