Jeff & Matt

Gastproductie

Jeff & Matt

Paniek in het museum (4+)

Het komische duo Jeff & Matt beleeft grappige en spannende avonturen in hun nieuwe interactieve familievoorstelling, waarin ze aan de slag gaan in een museum.

zo 29 september
15:00 De Muze

Prijs: € 17,00

Bestel nu

Over de voorstelling

Jeff & Matt krijgen een pakketje met een brief van de burgemeester. Hij vraagt hen om het nieuwe museum te bewaken, omdat de bewakers ziek zijn. Ze moeten vooral goed opletten bij een heel bijzonder kunstwerk. Jeff & Matt nemen de opdracht aan, maar ze weten niet precies wat bewakers doen en welke regels er zijn. Gelukkig helpt de burgemeester hen met een boek vol regels.

Als het kunstwerk wordt bezorgd, plaatsen ze het op een speciale plek in het museum. Maar tijdens het bewaken, gebeuren er allerlei gekke dingen en raakt het kunstwerk beschadigd. Ze proberen het te repareren, maar dat gaat niet zo goed. Dan ontdekken ze ook nog dat een boef is ontsnapt uit de gevangenis. Ze zijn bang dat het kunstwerk wordt gestolen. Die nacht vallen ze in slaap en merken ze niet dat het kunstwerk wordt gestolen. De volgende ochtend zijn ze in paniek. Gelukkig helpen de kinderen hen om het kunstwerk terug te vinden, net op tijd voor de grote opening. De burgemeester is blij met hun hulp, zonder te weten wat er 's nachts is gebeurd.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. Een aantal kinderen mogen zelfs een stukje meespelen. Na de voorstelling is er een meet en greet. Alle kinderen krijgen een gratis poster en digitaal cadeau ter waarde van € 10.

Let op: Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje.

Onze aanbevelingen voor jou

De Kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin

De Musical (4+, try-out)

zo 1 september om 13:30
Lees meer
Slinger! (4+)

Slinger! (4+)

Simone de Jong Company

za 12 oktober om 15:00
Lees meer
Buurman & Buurman

Buurman & Buurman

Gaan naar de maan (4+)

zo 9 februari om 13:30
Lees meer

Kies een taal