Je kunt me gerust een geheim vertellen
Je kunt me gerust een geheim vertellen
Je kunt me gerust een geheim vertellen
Geweest

Je kunt me gerust een geheim vertellen

Matzer Theaterproducties

Hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? En wat gebeurt er als de relatie tussen een ouder en een kind langzaam maar zeker ontmanteld wordt? Dit en meer komt naar voren in deze hoopvolle theatervoorstelling over dementie.

Meer over de voorstelling

Een moeder raakt haar kompas kwijt. En haar streken. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in de wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit.

Je kunt me gerust een geheim vertellen is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie, geschreven door regisseur Madeleine Matzer en gespeeld door Juul Vrijdag, muzikaal ondersteund door Helge Slikker.

Door de toegenomen welvaart leven we langer en blijven we ook langer gezond. Geweldig natuurlijk, maar dat ouder worden brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld dementie. Wat gebeurt er als de relatie tussen een ouder en een kind langzaam maar zeker ontmanteld wordt.

Na de voorstelling is er een nagesprek met als thema: hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe? 

Onze aanbevelingen voor jou

Huub Stapel

Huub Stapel

Alleen Familie (try-out)

wo 2 november om 20:15
Lees meer
Nu ik je zie

Nu ik je zie

Solo Stories

wo 31 mei om 20:15
Lees meer