Jandino Asporaat

Opgefokt

22-09-2021 | Na overleg met Jandino wordt deze voorstelling verplaatst. Bezoekers met kaarten zijn hierover inmiddels per e-mail geïnformeerd en ontvangen zo snel mogelijk bericht van ons met een nieuwe speeldatum.

Jandino komt terug naar De Nobelaer en heeft besloten zich niet langer te laten opfokken. Hij gaat het leven opgewekt tegemoet. Zijn solovoorstelling Opgefokt zit, zoals je van hem gewend bent, boordevol scherpe grappen, soepele interacties, typetjes en ongemakkelijke situaties. 

wo 13 oktober
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 28,50

Wachtlijst

Meer over de voorstelling

Hij heeft nooit gedacht te zullen zeggen: vroeger was alles beter. Want wennen aan het nieuwe normaal zal Jandino nooit. Hij raakt er opgefokt van. Niet doen, niet denken, niet vragen. Niet lachen, niet feesten, niet flirten. Niet hoesten, niet niezen, niet leven.

Jandino heeft dan ook besloten zich niet langer te laten opfokken want het gaat niet om de lengte van het leven, maar om wat je ermee doet. En dus gaat hij liefhebben als zijn moeder en feesten als zijn vader. Lachen als zijn opa en koken en vreten als zijn oma. Kortom, hij gaat weer lekker leven, ze zoeken het maar uit. Niet opgefokt, maar opgewekt.

www.jandino.nl

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan De Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

RUMAG

RUMAG gaat het theater in!

wo 20 oktober om 20:15
Lees meer

Marlon Kicken

Draadloos

do 4 november om 20:30
Lees meer

Jeroens Clan

Tere zieltjes

do 25 november om 20:30
Lees meer