Ja, ik wil! (try-out)

Musical

Ja, ik wil! (try-out)

Birgitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot

Na het succes van de musicalcomedy Blind Date zijn Bob (Freek Bartels) en Jenny (Brigitte Heitzer) terug! Een hilarische en herkenbare voorstelling over alles wat met trouwen te maken heeft. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

wo 12 februari
20:15 De Justus

Prijs: € 35,00

Bestel nu

Ware liefde 

Bankmedewerker Bob Flinck en hondentrimster Jenny de Beukering leerde elkaar kennen via het datingbureau Blind Date. De vonk sloeg over en uiteindelijk heeft Bob zijn grote liefde ten huwelijk gevraagd. We volgen het koppel van het aanzoek tot de huwelijksnacht. 

De twee besluiten om de organisatie in handen te leggen van weddingplanner Koos. Wanneer Koos (Paul Groot), tot het hysterische aan toe, bezig is met het plannen van de perfecte bruiloft, confronteert hij Bob en Jenny met belangrijke vragen rondom het huwelijk. Wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? Wat zegt de echtverbintenis eigenlijk over liefde? Hoe zit het met al die verzonnen tradities? En dan die duizend en één beslissingen: groot of klein? In het wit of juist niet? Wie nodig je niet uit en wie wel? 

Ja, ik wil is een nieuwe, Nederlandse musicalcomedy van de makers van Blind Date. Deze musical werd genomineerd voor maar liefst acht Musical Awards en won er drie: Beste script en dialogen (Allard Blom), Beste vrouwelijke hoofdrol (Brigitte Heitzer) en Beste nieuwe oorspronkelijk Nederlandse musical. 

Onze aanbevelingen voor jou

Cupcakes for Christmas

Cupcakes for Christmas

Pia Douwes, Stijn Fransen, Ferry Doedens e.a.

vr 20 december om 20:15
Lees meer
Opvliegers

Opvliegers

Girls on Fire 2

vr 14 februari om 20:15
Lees meer

Kies een taal