Geweest

IVN Natuurfotografie

Voor de liefhebbers van natuur en natuurfotografie vindt op 1 en 2 februari de  jaarlijkse tentoonstelling van de natuurfotografie-werkgroep van het IVN Etten-Leur en omstreken plaats i.s.m. Brabants Landschap & Heemkundekring Jan Uten Houte. 

Het jaarlijkse project van alle leden van de werkgroep resulteert in een prachtig belichte expositie van ruim 140 prachtige natuurfoto’s; foto’s van natuur dichtbij huis, iets verder of zelfs héél ver weg. De tentoonstelling is beide dagen gratis te bezoeken op het Evenementenplein van 10:30 tot 16:30 uur.

De foto’s worden in vijf categorieën Flora, Fauna, Vogels, Landschap en Creatief/abstract tentoongesteld op het Evenementenplein. Nadat op de vrijdagavond de vakjury (Ed Michels, Gerwin Kieboom en Daan de Vos) de beste foto’s heeft gekozen, kan eenieder tijdens de tentoonstelling ook 1 stem uitbrengen op zijn of haar mooiste foto. De foto met de meeste stemmen krijgt na afloop van de tentoonstelling de Publieksprijs 2020 toegekend en deze foto zal dan in 2021 weer te zien zijn, net als de winnaar van 2019 nu te zien is!

Maar er valt nog meer te beleven!
In samenwerking met Brabants Landschap mag IVN Etten-Leur de prachtige, door boswachter Mark Kapteijns gemaakte, natuurfilm over de Pannenhoef vertonen (ca. 40 min.) om 11:00, 13:30 en 15:00 uur.
Let op! het aantal plaatsen hiervoor is beperkt.

Ook is er een loterij met prachtige prijzen, waaronder een 8-tal prachtige foto’s. Door het kopen van lootjes steunt u IVN Etten-Leur waardoor zij dit soort evenementen kunnen blijven organiseren.

Wandeling 'Historie én stadsplanten van Etten-Leur'
Op zondagochtend 2 februari om 11:00 uur organiseert IVN Etten-Leur een bijzondere wandeling met als thema ‘Historie én stadsplanten van Etten-Leur’. Deze start bij Nieuwe Nobelaer en duurt ongeveer 2 uur.
Aanmelding is verplicht en vol = vol. Ga naar www.ivn-etten-leur.nl voor meer informatie en om u aan te melden.

Daarnaast zal een gedeelte van de fototentoonstelling na afloop tot eind juni als mini-expositie te bewonderen zijn in de Vergaderruimte 1 van Nieuwe Nobelaer.