Iris Hond

Muziek

Iris Hond

Dust Awakened By Dawn

Iris Hond gaat op zoek naar de ware weerspiegeling van wie zij is. Het resultaat is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid dat het publiek raakt en uitdaagt.

za 5 oktober
20:15 De Justus

Prijs: € 27,50

Bestel nu

Over de voorstelling

"Elke ochtend als ik wakker word ga ik gelijk achter de vleugel zitten en stort ik mijn pure, ongefilterde emoties in mijn muziek. Deze melodieën, die ik altijd als te persoonlijk heb beschouwd om te delen zijn een ware weerspiegeling van wie ik ben, zonder opsmuk of masker. Ik neem mijn publiek tijdens deze tour mee in mijn innerlijke wereld.”

Iris Hond is er klaar voor. Na meerdere tours en uitvoeringen van Ludovico Einaudi’s muziek presenteert ze haar nieuwe album Dust Awakened By Dawn. Verwacht een puur, rauw en ontwapend geluid. 

Over Iris Hond
Iris is een muzikante die grenzen doorbreekt. Ze wordt bewonderd door grote namen zoals de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi en door mensen die vaak over het hoofd worden gezien, zoals dak- en thuislozen. Iris treedt op in allerlei soorten zalen, van concertgebouwen tot poppodia, maar ook in gevangenissen, ziekenhuizen en daklozenopvangcentra.  

Onze aanbevelingen voor jou

Janke Dekker

Janke Dekker

Ik volg gewoon mijn hart

vr 14 maart om 20:30
Lees meer
Karin Bloemen & Old School Band

Karin Bloemen & Old School Band

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!

vr 18 april om 20:15
Lees meer

Kies een taal