Geweest

Intocht Sinterklaas

De Surprise Party

29-10-2020 Let op! Naar aanleiding van de laatste landelijke  persconferentie omtrent de covid-19 maatregelen, hebben Nieuwe Nobelaer en het Sinterklaascomité Etten-Leur helaas moeten besluiten dat de twee voorstellingen op zondag 15 november a.s., die gepland waren om de aankomst van Sinterklaas in Etten-Leur te vieren, niet door kunnen gaan. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de oproep van premier Rutte en het RIVM om Sinterklaas dit jaar in kleine kring thuis te vieren. Bezoekers die al een (gratis) ticket gereserveerd hadden, ontvangen persoonlijk bericht over de annulering.

Daar wordt aan de deur geklopt. Hard geklopt, zacht geklopt… Wie zou dat zijn? Sinterklaas natuurlijk! Ook dit jaar brengt Sinterklaas samen met zijn pieten weer een bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

De toegang is gratis maar je dient wel vooraf kaarten te bestellen. De kaartverkoop start 10 oktober om 10:00 uur.

Voor kaarten voor de voorstelling van 14:00 uur, klik op onderstaande bestelbutton.

Voor kaarten voor de voorstelling van 16:00 uur, klik op onderstaande bestelbutton.

Meer over de voorstelling

Op zondag 15 november wordt een leuke en mooie intocht georganiseerd waarbij Sinterklaas wordt verrast! De pieten hebben een super tof idee en trekken alles uit de kast om Sinterklaas een leuke middag te bezorgen. Maar wat hebben de hulpjes van de Sint bedacht want het valt niet mee om een verrassing voor de goedheiligman te bedenken!

Zal Sinterklaas blij en verrast zijn? Ontdek tijdens deze vrolijke show wat de pieten in petto hebben voor de Sint.

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.