Informatie uur project met Het Zuidelijk Toneel

Kunsteducatie

Informatie uur project met Het Zuidelijk Toneel

Wil jij samenwerken met professionele acteurs?

Ben jij een echte Brabander tussen de 12 en 88 jaar oud en word jij enthousiast van acteren, toneelspelen of muziek maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het Zuidelijk Toneel start het samenwerkingsproject We are the world, We are the Brabant en is op zoek naar amateur acteurs/muzikanten die willen meedoen.

ma 15 april
19:30 Huiskamer
Gratis entree

Samen met zes professionele acteurs van Het Zuidelijk Toneel ga je een voorstelling spelen in De Nobelaer én in vijf andere theaters. In het komende half jaar laat jij de acteurs kennis maken met Brabant. Er zijn twee momenten waar je samen met de deelnemers van Etten-Leur en twee acteurs plekken laat zien in Etten-Leur die voor jou betekenis hebben. Het tweede moment is een diner in Etten-Leur in een restaurant naar jullie keuze. Zo leren de acteurs jullie en Etten-Leur goed kennen. Aan het eind van dit seizoen zal er nog één moment zijn dat iedereen samenkomt en dit is op het theaterfestival de Parade. Hier bezoeken jullie een voorstelling waar de professionele acteurs in spelen.

Na de zomervakantie zijn er acht repetitiemomenten, op de woensdagavonden en zaterdagen. Je repeteert in De Nobelaer met de twee professionele acteurs en de andere deelnemers uit Etten-Leur. Vanaf januari starten de gezamenlijke montagedagen. Deze vinden plaats in Tilburg. Hierna speel je meerdere voorstellingen in Tilburg, Den Bosch, Helmond, Etten-Leur, Roosendaal en Eindhoven.

Wil je hier meer informatie over? Op maandagavond 15 april om 19:30 komt Paul Slangen van Het Zuidelijk Toneel om al jouw vragen te beantwoorden en je nog meer te vertellen over dit project.

Kies een taal