Ik Ga Stuk!
Ik Ga Stuk!
Ik Ga Stuk!
Ik Ga Stuk!

Ik Ga Stuk!

Finalistentour

De line-up is bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! Deze aanstormende cabaratiers zullen je laten zien wat ze in huis hebben tijdens deze hilarische voorstelling.

wo 19 april
20:15 De Justus

Prijs: € 22,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

De finalisten van het nieuwe BNNVARA-programma Ik Ga Stuk! toeren voor het eerst door Nederland. Met cabaretier Stefano Keizers als maandenlange steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium, droomt elke finalist maar van één ding: een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot in de finale hebben geschopt, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren. En hun droom komt uit, want samen vormen zij dit avondvullende cabaretprogramma in het theater.

Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Peter Heerschop, de Ashton Brothers en de juryleden op zak, is het nu tijd voor de ambitieuze winnaars om voor het Nederlandse publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

Onze aanbevelingen voor jou

Jochen Otten

Jochen Otten

Zijn stinkende best

do 15 december om 20:15
Lees meer
Zoutmus

Zoutmus

Jungleprinter

do 2 maart om 20:30
Lees meer
Tryo

Tryo

Trio cabaretiers try-outen

do 26 januari om 20:30
Lees meer