Ik Ga Stuk!
Ik Ga Stuk!
Ik Ga Stuk!
Ik Ga Stuk!
Geweest

Cabaret

Ik Ga Stuk!

Ik ga stuk

De line-up is bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! Deze aanstormende cabaratiers zullen je laten zien wat ze in huis hebben tijdens deze hilarische voorstelling.

Meer over de voorstelling

De finalisten van het nieuwe BNNVARA-programma Ik Ga Stuk! toeren voor het eerst door Nederland. Met cabaretier Stefano Keizers als maandenlange steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium, droomt elke finalist maar van één ding: een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot in de finale hebben geschopt, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren. En hun droom komt uit, want samen vormen zij dit avondvullende cabaretprogramma in het theater.

Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Peter Heerschop, de Ashton Brothers en de juryleden op zak, is het nu tijd voor de ambitieuze winnaars om voor het Nederlandse publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

"Finalisten van 'Ik ga stuk!' laten zien dat ze potentie hebben" NRC Handelsblad
"De Ik Ga Stuk! Finalistentour is een bruisende voorstelling van gedreven makers waar de ambitie, urgentie en het plezier vanaf spatten." Theaterkrant
"Het is niet alleen een kennismaking met vijf jonge makers die iets te vertellen hebben, het is een volwaardige, complementaire theateravond die goedgevulde zalen verdient" Theaterkrant