Het Zandkasteel 3+
Geweest

Familie

Het Zandkasteel 3+

Op de Piratenboot

Let op! Geannuleerd
24-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 mei a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

De bewoners van Het Zandkasteel komen naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en ‘piraatje spelen’ blijft hun favoriete spelletje.

Meer over de voorstelling

Tip voor de meivakantie!

Op het toneel worden Koning Koos, Prinses Sassa en Toto echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen en dat kan wel eens misgaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots!

Een vrolijke, interactieve en leerzame voorstelling waarbij alle kinderen mogen meevaren, dansen, zingen en bewegen op de leukste liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie, zoals De Neuzenkriebeldans

Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen  ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto!

Voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze is ranja, koffie en thee gratis. Frisdranken en overige dranken dienen afgerekend te worden.

www.zandkasteeltheater.nl

547