Herman van Veen - Een klein concert

Muziek

Herman van Veen - Een klein concert

Zestig jaar op de planken

Herman van Veen staat al 60 jaar op het podium. Tijd om dit te vieren. Herman neemt je mee op reis door zijn rijke repertoire. “We zullen spelen, vertellen en zingen over ons leven, verlangens, herinneringen, lachen, traantjes pinken over wat gebeurt en dansen wat we nog dansen kunnen.” - Herman

vr 6 september
20:15 De Justus

Prijs: € 42,50

Bestel nu

Als er iets te vieren is, vier het

Dat gaan we dus doen, zegt Herman. Samen met Edith Leerkes speelt Herman van Veen zijn aardigste liedjes, afgewisseld met persoonlijke verhalen en herinneringen. Met zijn kenmerkende stem, virtuoze vioolspel en ongeëvenaarde podiumprésence weet hij keer op keer te ontroeren en te verrassen met zijn optredens.

Over Herman van Veen
In 1964 kon je Herman van Veen al huren voor feesten, partijen, rouwdiensten en optochten onder het motto: U vraagt, wij spelen. Datzelfde jaar maakte Herman zijn eerste voorstelling met pianist Laurens van Rooijen. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma Harlekijn. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Van zijn hand verschenen zo’n honderdtachtig cd’s, een tachtigtal boeken, twee dozijn toneelstukken en een boel schilderijen.

Onze aanbevelingen voor jou

Yorick van Norden

Yorick van Norden

De Platenkast van Paul McCartney

vr 7 februari om 20:30
Lees meer
Karin Bloemen & Old School Band

Karin Bloemen & Old School Band

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!

vr 18 april om 20:15
Lees meer
Iris Hond

Iris Hond

Dust Awakened By Dawn

za 5 oktober om 20:15
Lees meer

Kies een taal