Geweest

Henry van Loon

Onze Henry

Let op! Geannuleerd
12-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 maart a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: "Dat was nu echt weer iets voor onze Henry."

Meer over de voorstelling

In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen.

Onze Henry is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon (Oirschot, 1982). 

Daarnaast was Henry opnieuw op televisie te zien in zijn glansrol van school conciërge Volkert in De Luizenmoeder

www.henryvanloon.nl

Theaterdiner

Om uw avondje uit compleet te maken, kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk tweegangenmenu voor € 22,50 per persoon bij onze buren, Het Witte Paard.

De medewerkers van Het Witte Paard zorgen ervoor dat u rond 19:45 uur klaar bent met het diner. Mooi op tijd voor de voorstelling die om 20:15 uur begint.

Meer info

Bekijk een fragment uit zijn vorige show 'Sleutelmoment'

"Stoere praat en oprecht verdriet zijn in balans"
NRC
"Sterke performer schept aangename verwarring"
Trouw
"Maffe verhalen, treffende imitaties, ongemakkelijke tussendoortjes, Engelse termpjes en absurde expedities die alleen hij kan ondernemen"
De Volkskrant