Geweest

Goodbye, Norma Jeane

Brigitte Heitzer e.a.

Let op! Geannuleerd
24-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 mei a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Marilyn Monroe. Een actrice. Een wereldberoemd icoon. Een begeerd sekssymbool. Een turbulent leven. En een dood waarover nog altijd de meest bizarre verhalen rond gaan. Wat gebeurde er op 5 augustus 1962? Toen Marilyn stierf, was de wereld een ongelukkige ster armer, maar een opgeluchte vrouw rijker.

Meer over de voorstelling

Het is 1984. Henri Mortensen, een jonge en ambitieuze journalist, belt ergens in Europa aan. Een vrouw opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards, maar de jongeman weet wel beter: zij is Norma Jeane Baker. Verbijsterd laat de vrouw Henri binnen. 

Ze is bang dat haar geheim bekend zal worden en doet er alles aan om hem te overtuigen het verhaal niet te publiceren. Goodbye, Norma Jeane vertelt over de laatste nacht van Marilyn Monroe, de vrouw die blijft fascineren.

www.marilynmusical.nl

"Heitzer bewijst opnieuw tot de absolute top te behoren"
Telegraaf
"De drie acteurs en drie muzikanten vlammen "
NRC
"Zeer intrigerende productie"
Spotlight.fm