Gerard van Maasakkers

Muziek

Gerard van Maasakkers

In de gloria!

75 is hij. Een heel jaar lang. En dat viert Gerard met een theatertour! Vier samen met hem zijn verjaardag, beleef prachtige liedjes en zing hem toe uit volle borst: In de gloria!

za 21 september
20:15 De Justus

Prijs: € 27,50

Bestel nu

Gerard van Maasakkers trakteert. Niet met taart, maar met liedjes. En die zijn lekker zeg! Niet te zoet, niet te romig, niet te dit of te dat, maar puur, eerlijk, van een haast ongekende kwaliteit. Dit wordt dus een avond voor fijnproevers.

De tour startte 26 maart 2024 op zijn verjaardag in zijn geboorteplaats Nuenen en duurt een heel verjaarjaar lang. Samen met Harry Hendriks (gitaren, andere snaren én muziekconsulent bij De Nobelaer) en Frank Cools (ukelele, trompet en veel meer) maakt Gerard er een groot feest van. Vier met hem mee. Geniet van al dat moois. Laat toeters en bellen thuis en zing hem toe uit volle borst: In de glo-ri-a!

Over Gerard van Maasakkers 

Gerard van Maasakkers (Nuenen, 26 maart 1949) maakt sinds 1978 lp’s en cd’s met eigen liedjes in zijn Brabantse tongval. Zijn thema’s zoekt hij dicht-bij-huis. 

Bij zijn 30-jarig jubileum ontving hij een Gouden Harp, de hoogste Nederlandse muziekprijs. Hij won de Annie MG Schmidtprijs voor het beste Nederlandse theaterlied, in 2012 (voor Zomaar Onverwacht)  en in 2014 (voor Mijn Kind).
 

Kies een taal