Gerard van Maasakkers

Muziek

Gerard van Maasakkers

In de gloria!

75 is hij. Een heel jaar lang. En dat viert Gerard met een theatertour! Vier samen met hem zijn verjaardag, beleef prachtige liedjes en zing hem toe uit volle borst: In de gloria!

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

za 21 september
20:15 De Justus
Bijna uitverkocht

Prijs: € 27,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Gerard van Maasakkers trakteert. Niet met taart, maar met liedjes. En die zijn lekker zeg! Niet te zoet, niet te romig, niet te dit of te dat, maar puur, eerlijk, van een haast ongekende kwaliteit. Dit wordt dus een avond voor fijnproevers.

De tour startte 26 maart 2024 op zijn verjaardag in zijn geboorteplaats Nuenen en duurt een heel verjaarjaar lang. Samen met Harry Hendriks (gitaren, andere snaren én muziekconsulent bij De Nobelaer) en Frank Cools (ukelele, trompet en veel meer) maakt Gerard er een groot feest van. Vier met hem mee. Geniet van al dat moois. Laat toeters en bellen thuis en zing hem toe uit volle borst: In de glo-ri-a!

Over Gerard van Maasakkers 

Gerard van Maasakkers (Nuenen, 26 maart 1949) maakt sinds 1978 lp’s en cd’s met eigen liedjes in zijn Brabantse tongval. Zijn thema’s zoekt hij dicht-bij-huis. 

Bij zijn 30-jarig jubileum ontving hij een Gouden Harp, de hoogste Nederlandse muziekprijs. Hij won de Annie MG Schmidtprijs voor het beste Nederlandse theaterlied, in 2012 (voor Zomaar Onverwacht)  en in 2014 (voor Mijn Kind).
 

Onze aanbevelingen voor jou

Herman van Veen - Een klein concert

Herman van Veen - Een klein concert

Zestig jaar op de planken

vr 6 september om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: The Kik

Poppodium Presenteert: The Kik

Bal Populaire

za 5 april om 20:15
Lees meer

Kies een taal