Gemma
Gemma
Gemma
Geannuleerd

Toneel

Gemma

Man & Vrouw, in één lijf samen

29-11-2023 Let op! Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers met kaarten zijn hierover inmiddels per telefoon door ons geïnformeerd. 

Gemma is een ontroerend en verlichtend verhaal over een zoektocht naar identiteit en zelfacceptatie, gespeeld en geschreven door acteur en regisseur Fabian Claes Jansen. Deze voorstelling wordt gebracht op Paarse Vrijdag.

vr 8 december
20:15 De Justus
Geannuleerd

Meer over de voorstelling

Er is eigenlijk maar één vrouw in het harde offshore leven van Gert en dat is Gemma.  Maar Gemma is nog niet zichtbaar. Alleen voor Gert. 
Totdat ze er wel uit móet. Naar buiten, zichtbaar en reëel.
Een liefdevolle queeste met Gemma in de spiegel, brengt Gert na jaren tot een groot besluit.
Gemma zal een plek moeten krijgen in hun lijf en leven, maar hoe en in welke vorm?

Dit rauw poëtische verhaal, ingetogen spel van acteur Fabian Claes Jansen, prachtige livemuziek van componist-artiest Mariëlle Woltring (LAVALU) en bijzonder decor van kunstenaar Dymph de Gooijer, geeft een inkijk in een innerlijke zoektocht van een bigender persoon en het ontstaan van een man én een vrouw in één lijf samen. “Jansen creëert magie met pianist Mariëlle Woltring.” (de Volkskrant)

"Fabian Claes Jansen tilt ‘Gemma’ naar een hoog niveau. (…) Jansen creëert magie met pianist Marielle Woltring." de Volkskrant
"Fabian Claes Jansen weet iedereen in de zaal vanaf de eerste tellen van zijn monoloog bij de spreekwoordelijke lurven te pakken." Leeuwarder Courant
"Gemma van Fabian Claes Jansen overtuigt vanuit een urgente inhoud die de vorm overstijgt" Friesch Dagblad

Wat zeggen bezoekers over deze voorstelling?

Onze aanbevelingen voor jou

Zenuwslopend

Zenuwslopend

Theatergroep Oostvogels

do 25 april om 20:15
Lees meer
Sonny Boy

Sonny Boy

Solo Stories

wo 15 mei om 20:15
Lees meer