Gavin Reijnders

Gavin Reijnders

Glittermoe

Na de Finalistentour van Ik Ga Stuk! komt Gavin terug naar Etten-Leur en wel met zijn debuutvoorstelling. Glittermoe gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!”

3 voor € 30
De Nobelaer biedt opkomend talent graag een podium. Om deze laatste als eerste te ontdekken bieden we je onder andere 3 voorstellingen voor € 30* aan. 
Met deze actie bezoek je Gavin Reijnders, Jim Deddes en Groninger Studenten Cabaret Festival

* Let op, geldig zolang de voorraad strekt!

za 2 maart
20:30 De Muze

Prijs: € 22,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Dus zijn debuutvoorstelling gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!” Iedere keer wanneer hij denkt beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten?

Gavin is winnaar van het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, schrijft ijzersterke liedjes, stond met zijn ukelele in de finale van het Leidse Cabaret Festival en speelde eerder op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands. De jury van het Leidse Cabaret Festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes”.

Onze aanbevelingen voor jou

Vlamousse

Vlamousse

In den beginne

do 16 november om 20:30
Lees meer
Groninger Studenten Cabaret Festival

Groninger Studenten Cabaret Festival

Finalistentour 37e editie

vr 12 april om 20:30
Lees meer
ComedyPact

ComedyPact

Céline Janssen & Thjum Arts

vr 8 maart om 20:15
Lees meer