Fokker Blankers Tol

Fokker Blankers Tol

Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol, Renée Fokker

Drie gevierde actrices. Bekend van talrijke voorstellingen, films en televisieseries, komen naar uw theater! Fokker Blankers Tol is een toneelstuk geïnspireerd door drie formidabele actrices. Twee zussen en hun oude moeder treffen elkaar op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn. 

wo 29 november
20:15 De Justus

Prijs: € 35,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Tol heeft de boel opgelicht en is gesnapt voordat ze het op kon lossen. Fokker is ziek terwijl haar lichaam altijd haar anker en haar kapitaal was. Blankers heeft tot voor kort als een keizerin haar bedrijf geleid en als een matrone de familie, maar raakt nu langzaam haar greep op de dingen kwijt. Gedrieën verstoppen ze zich even voor de wereld, om op adem te komen, en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er best wel wat oude koeien in de sloot te liggen, en lijken in de kast. Kennen ze elkaar wel echt zo goed als ze denken? En hoeveel tijd hebben ze eigenlijk nog? Want de werkelijkheid klopt intussen steeds dwingender op de deur. Fokker Blankers Tol is een toneelstuk over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen. 
 
Anne Wil Blankers (o.a. Driving Miss Daisy), Henriëtte Tol (o.a. Soldaat van Oranje) en Renée Fokker (o.a. Judas) spelen deze tragikomedie over echte vrouwen met een leven vol verhalen, geregisseerd door Guy Clemens (o.a. De Zaak Menten) en geschreven met de scherpe pen van Marijke Schermer (o.a. de roman Liefde, als dat het is). 
 
Een avond van acteursgeweld waar je na diepe ontroering verrast wordt met fysieke, hilarische, beeldende scènes!

Onze aanbevelingen voor jou

Blind

Blind

Matzer Theaterproducties

do 26 oktober om 20:30
Lees meer
Zenuwslopend

Zenuwslopend

Theatergroep Oostvogels

do 25 april om 20:15
Lees meer
Sonny Boy

Sonny Boy

Solo Stories

wo 15 mei om 20:15
Lees meer