Fluitiste Joséphine Olech en pianiste Marianne Salmona
Geweest

Muziek

Fluitiste Joséphine Olech en pianiste Marianne Salmona

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

De Franse fluitiste Joséphine Olech, eerste fluitiste van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en winnares van de Carl Nielsen International Competition speelt samen met de Franse pianiste Marianne Salmona werken van F. Poulenc, Fauré, R.Strauss en T.Boehm.

Meer over dit concert

De Franse fluitiste Joséphine Olech, geprezen om haar "subtiele elegantie" en "lichtgevende vreugde" door Bachtrack, heeft een drukke carrière als soliste, kamermusicus en orkestmusicus. In 2017 werd ze aangesteld als eerste fluitiste van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en sindsdien heeft ze haar positie als eminente jonge artiest verstevigd door in 2019 de eerste prijs te winnen op de Carl Nielsen International Competition. Ze speelt samen met de Franse pianiste Marianne Salmona. Op het programma staan F.Poulenc - Flute sonata, Fauré - Fantaisie en Deux mélodies, R.Strauss - Violin sonata en T.Boehm - Grand Polonaise.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Kies een taal